Syndetics cover image
Image from Syndetics

Rå som sushi : [nordiska råvaror och japanska smaker] / Frida Ronge ; [foto: Lennart Weibull] ; [faktatext: Henrik Francke]

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm NoK 2017Description: 175 s. illISBN:
  • 978-91-27-14961-8
  • 91-27-14961-7
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.82 23/swe
Other classification:
  • Qcaa
Summary: Frida Ronges huvudingredienser kommer från Norden men hon adderar smaker och tekniker från Japan. Här går hon igenom olika grundläggande tekniker som att hantera och skära rå fisk och hur man väljer fisk hos handlaren. Boken innehåller recept och steg för steg-beskrivningar på nigiri sushi, maki, temaki och chirashi sushi. Rå fisk är också sashimi och yuzu, tataki på biff och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Qcabd (Browse shelf(Opens below)) Available 80058668793
Bok Gråbobiblioteket Vuxen Qcaa (Browse shelf(Opens below)) Available 54146270043
Total holds: 0

Frida Ronges huvudingredienser kommer från Norden men hon adderar smaker och tekniker från Japan. Här går hon igenom olika grundläggande tekniker som att hantera och skära rå fisk och hur man väljer fisk hos handlaren. Boken innehåller recept och steg för steg-beskrivningar på nigiri sushi, maki, temaki och chirashi sushi. Rå fisk är också sashimi och yuzu, tataki på biff och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.

Powered by Koha