Syndetics cover image
Image from Syndetics

Karin Franssons gröna smaker : om konsten att laga mat med färska örter / Karin Fransson ; text: Anna Sjögren ; foto: Daniel Hertzell

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2008Description: 168 s. illISBN:
  • 91-518-5052-4
  • 978-91-518-5052-8
Subject(s): Other classification:
  • Qcaa
Summary: Författaren driver en restaurang, medverkar i radioprogrammet Meny i radio och har bl.a. blivit känd för sin användning av örter i matlagningen. Boken innehåller ett antal recept på rätter med kött och kyckling, med fisk och med grönsaker samt röror och oljor, desserter och kakor, kryddblandningar och bröd.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Magasin Magasin Qcaa Available 89021574672
Total holds: 0

Författaren driver en restaurang, medverkar i radioprogrammet Meny i radio och har bl.a. blivit känd för sin användning av örter i matlagningen. Boken innehåller ett antal recept på rätter med kött och kyckling, med fisk och med grönsaker samt röror och oljor, desserter och kakor, kryddblandningar och bröd.

Powered by Koha