Syndetics cover image
Image from Syndetics

Drönarhjärta / Lars Wilderäng.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Norstedts, [2021]Manufacturer: 2021Description: 470 sidor 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113113425
Other title:
  • Skyddsomslag: Drönarhjärta : spänningsroman
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc
Summary: Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och Sverige står utan ögon och öron på marken för första gången på decennier. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som omvärldsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent? Drönarhjärta är en ny thriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar sitt avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Tryck Almedalsbiblioteket Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454370134
Bok Bokbussen Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454370059
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2023-12-27 56454370060
Tryck Östergarns bibliotek Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454370061
Tryck Roma bibliotek Vuxen Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454370062
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och Sverige står utan ögon och öron på marken för första gången på decennier. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som omvärldsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent? Drönarhjärta är en ny thriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar sitt avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten.

Li

Powered by Koha