Läkarens guide till den naturliga supermaten / Helena Nyblom ; foto: Synøve Dreyer
Material type: TextPublication details: Stockholm Lava 2017Description: 143 s. illISBN:- 91-88529-02-9
- 978-91-88529-02-2
- 641.5637 23/swe
- Vmb
- Qca
- Vcc
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Bokbussen | Vuxen | Vmb | Available | 54152470053 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Vmb | Available | 54152470039 |
Författaren tar sin utgångspunkt i den senaste forskningen, bl.a. från de blå zonerna där befolkningen lever längst i världen. Genom att satsa på bra råvaror, dra ner på det mest onyttiga och ägna tid och glädje åt vår mat ska vi leva längre och friskare. Genomgång av vad kroppen behöver, hur man väljer mat som motverkar inflammation och sjukdomar som fetma, allergier, demens, hjärtproblem, och hur man får hela familjen att äta nyttigt. Recept.