Vego curry : indiska & bengaliska rätter från grunden / [Nahid Hassan] ; [medförfattare: Isa Ekstam] ; [matfoto: Roland Persson ; miljöfoto: Andreas Dienert]
Material type: TextPublication details: Stockholm NoK 2018Description: 160 s. illISBN:- 91-27-15520-X
- 978-91-27-15520-6
- 641.59 22 (machine generated)
- Qcabd-oba
- Qcabd-obbb
- Qcabc
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80060621223 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80062139664 |
Browsing Roma bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
En bok om hur man lagar vegetariska curryrätter från grunden, precis som de lagas i Indien och Bangladesh. Bland bokens 60-tal recept finns klassiker som korma, tikka och daal, frukosträtter, bröd och desserter. Lär dig hur du gör dina egna kryddblandningar och färskosten palak paneer. Med sidorätterna vadji och såser, chutneys och raitor öppnar stockholmskrögaren Nahid Hassan dörren till en komplett upplevelse av den bengaliska matkulturen.