Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vego curry : indiska & bengaliska rätter från grunden / [Nahid Hassan] ; [medförfattare: Isa Ekstam] ; [matfoto: Roland Persson ; miljöfoto: Andreas Dienert]

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm NoK 2018Description: 160 s. illISBN:
  • 91-27-15520-X
  • 978-91-27-15520-6
Subject(s): DDC classification:
  • 641.59 22 (machine generated)
Other classification:
  • Qcabd-oba
  • Qcabd-obbb
  • Qcabc
Summary: En bok om hur man lagar vegetariska curryrätter från grunden, precis som de lagas i Indien och Bangladesh. Bland bokens 60-tal recept finns klassiker som korma, tikka och daal, frukosträtter, bröd och desserter. Lär dig hur du gör dina egna kryddblandningar och färskosten palak paneer. Med sidorätterna vadji och såser, chutneys och raitor öppnar stockholmskrögaren Nahid Hassan dörren till en komplett upplevelse av den bengaliska matkulturen.

En bok om hur man lagar vegetariska curryrätter från grunden, precis som de lagas i Indien och Bangladesh. Bland bokens 60-tal recept finns klassiker som korma, tikka och daal, frukosträtter, bröd och desserter. Lär dig hur du gör dina egna kryddblandningar och färskosten palak paneer. Med sidorätterna vadji och såser, chutneys och raitor öppnar stockholmskrögaren Nahid Hassan dörren till en komplett upplevelse av den bengaliska matkulturen.

Powered by Koha