Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hunden som vågade drömma / Sun-Mi Hwang ; översättning: Hanna Svensson ; [illustrationer: Nomoco]

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English, Korean Publication details: NorstedtEdition: Första svenska upplaga 2017ISBN:
  • 978-91-1-307654-6
  • 91-1-307654-X
Uniform titles:
  • The dog who dared to dream
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcexk.01
Summary: Hunden Tufsen har alltid känt sig ensam och utanför på grund av sitt speciella utseende och tillbringar sina dagar på gården utanför sin ägares hus. Hon har drömmar och ambitioner som alla andra. Men varje dag möter Tufsen hinder och utmaningar som hon måste besegra. För bortom dem och på andra sidan grinden finns möjligheter till vänskap, moderskap och lycka. Tufsen måste bara våga ta för sig för att få det liv hon desperat vill ha.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 80051465221
Bok Bokbussen Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 54280650080
Bok Klintehamns bibliotek Vuxen Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 54280650100
Total holds: 0

Hunden Tufsen har alltid känt sig ensam och utanför på grund av sitt speciella utseende och tillbringar sina dagar på gården utanför sin ägares hus. Hon har drömmar och ambitioner som alla andra. Men varje dag möter Tufsen hinder och utmaningar som hon måste besegra. För bortom dem och på andra sidan grinden finns möjligheter till vänskap, moderskap och lycka. Tufsen måste bara våga ta för sig för att få det liv hon desperat vill ha.

P'urŭn kae Changbal

Powered by Koha