Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den lilla bokhandeln i hamnen / Jenny Colgan ; översättning: Birgitta Karlström.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Norstedts, [2020]Manufacturer: 2020Description: 476 sidor 21.8 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113107417
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Ett kärt återseende av Nina och några av karaktärerna från Den lilla bokhandeln runt hörnet. Jenny Colgans omåttligt populära böcker har nu sålt i en miljon exemplar i Sverige! Den ensamstående mamman Zoe är i desperat behov av att fly Londons hektiska storstadspuls. Hon vill skapa ett nytt liv åt sig själv och sin fyraårige son Hari. När hon får ett tips av sin vän Nina om ett jobb som barnskötare åt en familj i de skotska högländerna nappar hon direkt. De tre barnen lever rövare i den stora men nedgångna herrgården vid vackra Loch Ness. Pappan är änkling och har inte ork att ta hand om dem. Men Zoe låter sig inte skrämmas. Hon har länge drömt om det lugna livet på landet. Det är dessutom en bonus att Nina behöver lite hjälp med sin bokbuss! Zoe och Hari börjar sakta känna sig som hemma i det lilla samhället. Men är böcker, frisk luft och nya vänners omtanke nog för att läka den trasiga familj de kommit till?
List(s) this item appears in: Feelgood/Romance
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Hemse bibliotek Vuxen Hce Available 55911180404
Bok Klintehamns bibliotek Vuxen Hce Available 55911180408
Bok Korpens bibliotek Vuxen Hce Available 55911180407
Bok Roma bibliotek Vuxen Feelgood Hce Available 55911180406
Bok Slite bibliotek Vuxen Hce Available 55911180410
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Ett kärt återseende av Nina och några av karaktärerna från Den lilla bokhandeln runt hörnet. Jenny Colgans omåttligt populära böcker har nu sålt i en miljon exemplar i Sverige! Den ensamstående mamman Zoe är i desperat behov av att fly Londons hektiska storstadspuls. Hon vill skapa ett nytt liv åt sig själv och sin fyraårige son Hari. När hon får ett tips av sin vän Nina om ett jobb som barnskötare åt en familj i de skotska högländerna nappar hon direkt. De tre barnen lever rövare i den stora men nedgångna herrgården vid vackra Loch Ness. Pappan är änkling och har inte ork att ta hand om dem. Men Zoe låter sig inte skrämmas. Hon har länge drömt om det lugna livet på landet. Det är dessutom en bonus att Nina behöver lite hjälp med sin bokbuss! Zoe och Hari börjar sakta känna sig som hemma i det lilla samhället. Men är böcker, frisk luft och nya vänners omtanke nog för att läka den trasiga familj de kommit till?

Powered by Koha