Köksbryggning : riktigt gott öl med små medel / Jakob Nielsen & Mikael Zetterberg ; foto: Fredrik Ottosson
Material type: TextPublication details: Stockholm NoK 2017Description: 107 s. illISBN:- 978-91-27-15185-7
- 91-27-15185-9
- 641.873 23/swe
- Qcaf
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaf | Available | 80058675736 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qcaf | Available | 54393650048 |
Köksbryggning är en variant av traditionell hembryggning men på en nivå som de flesta klarar av utan förkunskaper eller ett superintresse för ämnet. En köksbryggare brygger mindre volymer, mellan 4 och 10 liter, vilket gör att det går att använda den utrustning man redan har i sitt kök. Därutöver behövs jäsutrustning. Köksbryggning handlar även mycket om skaparglädje. Guide till grunderna inom ölbryggning och tjugo olika öl- och ciderrecept.