Syndetics cover image
Image from Syndetics

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat / Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Per Nilsson ...]

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Ordfront 2010Description: 275 sISBN:
  • 91-7037-493-7
  • 978-91-7037-493-7
Subject(s): DDC classification:
  • 664 22/swe
Other classification:
  • Pmbb
  • Qca
Summary: Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.

Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.

Powered by Koha