Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat / Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Per Nilsson ...]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-7037-493-7
- 978-91-7037-493-7
- 664 22/swe
- Pmbb
- Qca
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Pmb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50236890265 |
Total holds: 0
Browsing Hemse bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.