Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den trogne läsaren / Max Seeck ; översättning: Bo Samuelsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Finnish Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2020]Manufacturer: 2020Description: 424 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100184544
Other title:
  • Den trogne läsaren : kriminalroman [Cover title]
Uniform titles:
  • Uskollinen lukija Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 894.54134 23/swe
Other classification:
  • Hceub.01
Summary: NEW YORK TIMES BESTSELLER! Den amerikanska utgåvan av Den trogne läsaren tog sig in på topplistan!En finsk thriller som utspelar sig under några vintriga dagar i Helsingfors. Kommissarie Jessica Niemi kallas till en tjusig villa där polisen efter ett larm har funnit en kvinna brutalt mördad. Hennes man är en känd författare som just denna kväll är iväg på ett framträdande. På natten när en lokal polis hjälper honom hem råkar de ut för en bilolycka och de två omkommer. Men strax därefter skymtar författaren på en kamerasekvens från tunnelbanan i Helsingfors. Jessica Niemi och hennes kollegor står inför ett mysterium som accelererar allteftersom timmarna går. Vem mördade kvinnan i huset och var är hennes make, författaren?En thriller i makalöst tempo som på bästa manér håller läsaren på halster fram till sista sidan.Boken är hittills såld till 35 länder.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Almedalsbiblioteket Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56285160026
Deckare Gråbobiblioteket Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-05-27 56285160028
Deckare Hemse bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56285160027
Deckare Östergarns bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 80057483354
Deckare Roma bibliotek Vuxen Deckare Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 56285160029
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

NEW YORK TIMES BESTSELLER! Den amerikanska utgåvan av Den trogne läsaren tog sig in på topplistan!En finsk thriller som utspelar sig under några vintriga dagar i Helsingfors. Kommissarie Jessica Niemi kallas till en tjusig villa där polisen efter ett larm har funnit en kvinna brutalt mördad. Hennes man är en känd författare som just denna kväll är iväg på ett framträdande. På natten när en lokal polis hjälper honom hem råkar de ut för en bilolycka och de två omkommer. Men strax därefter skymtar författaren på en kamerasekvens från tunnelbanan i Helsingfors. Jessica Niemi och hennes kollegor står inför ett mysterium som accelererar allteftersom timmarna går. Vem mördade kvinnan i huset och var är hennes make, författaren?En thriller i makalöst tempo som på bästa manér håller läsaren på halster fram till sista sidan.Boken är hittills såld till 35 länder.

Powered by Koha