Syndetics cover image
Image from Syndetics

Jorden runt på 80 dagar / Andreas Palmaer, Mats Minnhagen ; återberättat efter Jules Verne.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: ÄventyrsklassikerPublication details: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2020].Description: 143 sidor : illustrationer ; 22 cmISBN:
  • 978-91-7975-247-7
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: En av världens bästa äventyrsböcker - återberättad för dagens barn och med spännande nya bilder! Phileas Fogg slår vad med sina vänner om att han ska lyckas resa jorden runt på bara 80 dagar. Det blir upptakten till en vild jakt som tar honom och hans betjänt Passepartout från England via Egypten, Indien, Kina, Japan och USA, och hem igen. De jagas av en hemlig agent, uppträder på cirkus, hamnar i fängelse och gör allt för att komma tillbaka i tid. Men ska de lyckas? Ett oförglömligt äventyr som alla borde läsa minst en gång i livet, återberättat på lättare svenska av författaren Andreas Palmaer. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener. Bonnier Carlsens Äventyrsklassiker är tidlösa berättelser för moderna barn. Läs även Skattkammarön, återberättad av Cecilia Davidsson.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Magasin Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56057620012
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56057620013
Barnbok Fårösunds bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56057620011
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56057620008
Barnbok Östergarns bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56057620010
Barnbok Slite bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56057620009
Total holds: 0

Originalupplaga 2020.

En av världens bästa äventyrsböcker - återberättad för dagens barn och med spännande nya bilder! Phileas Fogg slår vad med sina vänner om att han ska lyckas resa jorden runt på bara 80 dagar. Det blir upptakten till en vild jakt som tar honom och hans betjänt Passepartout från England via Egypten, Indien, Kina, Japan och USA, och hem igen. De jagas av en hemlig agent, uppträder på cirkus, hamnar i fängelse och gör allt för att komma tillbaka i tid. Men ska de lyckas? Ett oförglömligt äventyr som alla borde läsa minst en gång i livet, återberättat på lättare svenska av författaren Andreas Palmaer. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener. Bonnier Carlsens Äventyrsklassiker är tidlösa berättelser för moderna barn. Läs även Skattkammarön, återberättad av Cecilia Davidsson.

Powered by Koha