Smakäventyret : att lära små barn äta mat : [en liten handbok] / Ann Fernholm ; [faktagranskning: Kajsa Palmkvist Kaijser, Gerd Almquist-Tangen]
Material type: TextPublication details: Stockholm NoK 2015Edition: 1. utgDescription: 170 sISBN:- 978-91-27-14400-2
- 91-27-14400-3
- 613.20832
- Qcaba
- Vcc
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Barnbok | Almedalsbiblioteket | Barn & ungdom | Familjehyllan | Qcaba | Available | 53384110030 | |||
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Qcaba | Checked out | 2025-02-04 | 53384110203 | |||
Bok | Korpens bibliotek | Vuxen | Familjehyllan | Qcaba | Available | 89090113221 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Familjehyllan | Qcaba | Available | 53384110032 |
Total holds: 0
Boken vänder sig till nyblivna föräldrar. Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm förklarar hur viktigt det är att ge bebisar riktig mat. Enligt författaren är det fel att industritillverkad mat skulle vara det bästa för barnen. Här ger hon vägledning så att föräldrar och barn ska kunna undvika att hamna i välling- och sockerträsket.