Njuta : Marmiterna, gastronomin & måltiden / redaktör och projektledare: Ulf Strömqvist ; fotograf: David Back.
Material type: TextPublication details: Helsingborg : Utvecklingsförlaget Metamorfosen AB, [2020].Description: 176 sidor : illustrationer ; 33 cmISBN:- 978-91-85759-11-8
- 641.013 23/swe
- Qca
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56304820008 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
På titelsidan: "La societé gastronomique, Les Marmites de Helsingkrona, 1974-2024".
En annorlunda bok om matlagning, middagar, krogupplevelser, mat&vinresor. En gastronomisk förening gör en fördjupning inom gastronomin: råvarorna, matlagningen, presentationen, i måltiden med alla dess aspekter. Sveriges matprofiler Tareq Taylor, Tina Nordström, Niklas Ekstedt och välkända gästskribenter ger sin syn. En inspirationsbok med läckra bilder om att NJUTA i kök och vid bord.