Syndetics cover image
Image from Syndetics

En dag som politiker / Oskar Degard.

By: Material type: TextTextSeries: En dag somPublication details: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2021].Description: 26 sidor : illustrationer ; 22 cmISBN:
  • 978-91-7971-171-9
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 320.9485 22 (machine generated)
Other classification:
  • Occ
Summary: En politiker är med och tar beslut om vårt land och våra lagar. Men hur är det egentligen att jobba som politiker? Hur blir man politiker? Hur ser en vanlig dag ut för en politiker?I En dag som-serien lär du dig mer om aktuella och spännande yrken och livsstilar på ett lätt sätt. Böckerna har alltid många bilder och ett lättläst språk.Bokförlaget Hedvig ger ut böcker som är lätta att läsa, för barn och vuxna.Läs mer på www.bokforlagethedvig.se.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom uOcc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454940006
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom uOcc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454940005
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom uOcc (Browse shelf(Opens below)) Available 56454940004
Total holds: 0

En politiker är med och tar beslut om vårt land och våra lagar. Men hur är det egentligen att jobba som politiker? Hur blir man politiker? Hur ser en vanlig dag ut för en politiker?I En dag som-serien lär du dig mer om aktuella och spännande yrken och livsstilar på ett lätt sätt. Böckerna har alltid många bilder och ett lättläst språk.Bokförlaget Hedvig ger ut böcker som är lätta att läsa, för barn och vuxna.Läs mer på www.bokforlagethedvig.se.

Powered by Koha