Syndetics cover image
Image from Syndetics

Mat från hela världen : en resa för matälskare / översättning: Per Johan Hasselqvist och Kerstin Törngren

Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: Stockholm Norstedt 2009Description: 599 s. illISBN:
  • 91-1-302340-3
  • 978-91-1-302340-3
Uniform titles:
  • Food of the world
Subject(s): DDC classification:
  • 641.59
Other classification:
  • Qcab
Summary: Boken innehåller recept från hela världen. Under rubriker som smårätter, förrätter och antipasto, soppor, fisk och skaldjur, tamfågel, kött och vilt, desserter och bakverk presenteras t.ex. samosa, dumplings, minestrone, won ton-soppa, fyllda musslor, laxcurry, coq au vin, pekinganka cassoulet, tarte tatin och tiramisu.

Boken innehåller recept från hela världen. Under rubriker som smårätter, förrätter och antipasto, soppor, fisk och skaldjur, tamfågel, kött och vilt, desserter och bakverk presenteras t.ex. samosa, dumplings, minestrone, won ton-soppa, fyllda musslor, laxcurry, coq au vin, pekinganka cassoulet, tarte tatin och tiramisu.

Powered by Koha