Cucina Siciliana : genuina recept och kulinariska hemligheter från Sicilien / Clarissa Hyman ; foto: Peter Cassidy ;[översättning: Margareta Weaver Eklund]
Material type: TextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: Malmö Richter 2003Description: 160 s. illISBN:- 91-7715-226-3
- 978-91-7715-226-2
- Cucina Siciliana engelska
- Qcabd-iz Sicilien
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80026926251 |
Total holds: 0
Browsing Roma bibliotek shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Mat från Sicilien med hemlagad pasta, färska ostar, örter och kryddor, nötter, färsk fisk, lamm samt mängder av grönsaker och frukter. Mer än 75 rätter som presenteras i den ordning vi äter den under dagen, från frukost till middag.