Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar / Martin Johansson ; foto: Jakob Fridholm ; [illustrationer: Kristin Lidström ; receptgranskning: Kristina Valentin]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-7424-380-2
- 978-91-7424-380-2
- 978-91-7424-705-3
- 91-7424-705-0
- 641.815 23/swe
- Qcae
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcae | Checked out | 2024-07-15 | 80051464420 | ||
Bok | Bokbussen | Vuxen | Qcae | Available | 52785470084 | |||
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Qcae | Checked out | 2024-07-22 | 80057485048 | ||
Bok | Östergarns bibliotek | Vuxen | Qcae | Checked out | 2024-07-16 | 80033396189 |
Total holds: 0
Boken innehåller recept, råd och genvägar för den som vill baka i sin hemmaugn. Varje recept visar hur man gör om man bakar för hand eller med degblandare. Bland de omkring hundra recepten finns allt från scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Även sötebröd.