Sju sorters kakor : [Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter] / [revidering: Mia Öhrn] ; [foto: Ulrika Pousette ...] ; [redaktör: Erika Palmquist, Sofia Hannar]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-87785-34-X
- 978-91-87785-34-4
- 641.865
- Qcae
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Qcae | Available | 53384630138 |
Total holds: 0
Konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn står för revideringen när 2015 års utgåva av Sju sorters kakor kommer ut. Här används smör i stället för margarin, mörk choklad i stället för blockchoklad, vaniljkrämen görs från grunden och mjölmängden anges även i gram.