Polskie potrawy na stołach Europy / [zdjęcia: Roman Andrasik ...] ; [wybór i adaptacja tekstów: Anna Janikowska]
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa Prószyński i S-ka 2003Description: 223 s. illISBN:- 83-7337-447-7
- 978-83-7337-447-8
- Qcabd-mb=mc
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabd=mc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 89015589435 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Titeln översatt till svenska: Polska rätter på Europas bord
Boken innehåller c:a 300 recept, sammanställda av författare och dietister som hoppas på att deras maträtter hamnar på matborden i både Polen och andra europeiska länder. Avsikten med denna bok är att beskriva polackernas matvanor och presentera det polska köket när det är som bäst.