Smak av Gotland / Marita Jonsson, Fredrik Malmstedt, Laila Löfkvist ; foto: Bruno Ehrs
Material type: TextPublication details: Västerås ICA 2010Description: 110 s. illISBN:- 91-534-3456-0
- 978-91-534-3456-6
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tryck | Biblioteket Gotlands Museum | GOTMUS | Gotlandica | Ncbf (Qc) | Available | 175/17 | |||
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Gotlandica | Qcaa | Available | 50115260022 |
Total holds: 0
En bok om Gotland med recept med gotländska råvaror. På Gotland växer grönsaker av många slag, inklusive sparris och tryffel. Får och nötdjur hålls på naturbetesmarker, gårdsmejerier tillverkar ostar på ko-, får- och getmjölk, spannmål förädlas och i havet finns strömming, lax, flundror och piggvar.