Syndetics cover image
Image from Syndetics

Svenska bärboken : våra bär i historien, naturen och matlagningen : med över 300 recept / Inger Ingmanson, Pelle Holmberg ; foto: Andders Pedersen

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2004Edition: 3. upplDescription: 183 s. illISBN:
  • 91-518-4300-5
Subject(s): DDC classification:
  • 641.347
Other classification:
  • Qca
  • Ufab
Summary: Cirka fyrtio vilda och odlade ätliga bär presenteras - biologi, utbredning, ekologi, användningsområden och vad man gjorde av bären förr. Olika konserveringsmetoder och recept på marmelad, dressing, sallader, inläggningar, maträtter, bakverk och drycker med bär.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Burgsviks bibliotek Vuxen Qca Available 89015924636
Total holds: 0

Cirka fyrtio vilda och odlade ätliga bär presenteras - biologi, utbredning, ekologi, användningsområden och vad man gjorde av bären förr. Olika konserveringsmetoder och recept på marmelad, dressing, sallader, inläggningar, maträtter, bakverk och drycker med bär.

Powered by Koha