Östersjömat : traditioner, recept och matkultur / Mats Hellström (red.)
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-7203-697-4
- 978-91-7203-697-0
- Qca
- Mxk-a
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Magasin | Magasin | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80042973125 | |||
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80038645169 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Shelving location: Magasin, Collection: Magasin Close shelf browser (Hides shelf browser)
En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.