Syndetics cover image
Image from Syndetics

Östersjömat : traditioner, recept och matkultur / Mats Hellström (red.)

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm Carlsson 2005Description: 182 s. illISBN:
  • 91-7203-697-4
  • 978-91-7203-697-0
Subject(s): Other classification:
  • Qca
  • Mxk-a
Summary: En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Magasin Magasin Qca Available 80042973125
Bok Burgsviks bibliotek Vuxen Qca Available 80038645169
Total holds: 0

En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.

Powered by Koha