Ferry food : [LCHF] / Björn Ferry & Cathrine Schück ; [foto: Martin Cederblad]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-1-303314-X
- 978-91-1-303314-3
- 641.56383
- 641.56383 22
- Qcabb
- Rbz Ferry, Björn
- Lz Ferry, Björn
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcab (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80042973107 | |||
Bok | Burgsviks bibliotek | Vuxen | Qcabb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50417500165 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcabb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50417500164 |
Total holds: 0
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Björn Ferry blev guldmedaljör i skidskytte i vinter-OS 2010. Han har sedan en tid lagt om sin kost och äter idag proteiner, fett och grönsaker och så lite kolhydrater som möjligt. Här berättar han om hur han förändrade sin kost. Även favoritrecepten framtagna tillsammans med kostexperten Cathrine Schück finns med.