Stenåldersmat för moderna människor / Maria Fredin Skoog ; foto: Peter Carlsson
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-37-12612-1
- 641.509
- Qcab
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcab | Available | 89016767823 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcab | Available | 80028410369 |
Total holds: 0
Samling av recept på stenåldersmat, en enligt författaren naturlig sorts diet baserad på mat som våra förfäder åt, här anpassad till moderna hushåll och utbudet i livsmedelsaffärerna. Ingredienserna är i huvudsak rotfrukter, grönsaker, fisk, skaldjur, fågel, lamm, vilt, ägg, frukt, bär, nötter, mandel och örtkryddor.