Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den stora, stora byggarbetsplatsen / Sherri Duskey Rinker och Tom Lichtenheld ; översättning: Helena Sjöstrand Svenn & Gösta Svenn

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: AlfabetaEdition: Första svenska upplaga 2018ISBN:
  • 978-91-501-1987-9
  • 91-501-1987-7
Uniform titles:
  • Mighty, mighty construction site
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: På den stora byggarbetsplatsen vaknar de stora fordonen på morgonen, fulla av förväntan. Idag ska de få börja med ett nytt jobb. När ritningen rullas ut går det som ett sus mellan alla fordon. Ett så stort hus har de aldrig tidigare sett! Men hur ska de klara av detta jättejobb, de är ju bara fem?
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Bilderböcker Hcf(yb) (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2024-02-29 54760160610
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Kul att kunna Hcf(yb) (Browse shelf(Opens below)) Available 80060215788
Total holds: 0

På den stora byggarbetsplatsen vaknar de stora fordonen på morgonen, fulla av förväntan. Idag ska de få börja med ett nytt jobb. När ritningen rullas ut går det som ett sus mellan alla fordon. Ett så stort hus har de aldrig tidigare sett! Men hur ska de klara av detta jättejobb, de är ju bara fem?

Powered by Koha