Syndetics cover image
Image from Syndetics

Nya nordiska köket : naturen, smakerna och filosofin / Margareta Schildt-Landgren ; fotograf: Tine Guth Linse

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Norstedt 2014Description: 235 s. illISBN:
  • 91-1-305246-2
  • 978-91-1-305246-5
Subject(s): Other classification:
  • Qcaa
Summary: Boken speglar den mat som lagas med råvaror från naturen, gården eller havet. Författaren vill lyfta fram det godaste i våra råvaror med relativt enkla recept och metoder. Flera stjärnkockar från olika restauranger i regionerna gör gästspel. Tre kapitel: Skog & mark, Gård & odling, Hav & sjö.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Roma bibliotek Vuxen Qcaa Available 52797960104
Total holds: 0

Boken speglar den mat som lagas med råvaror från naturen, gården eller havet. Författaren vill lyfta fram det godaste i våra råvaror med relativt enkla recept och metoder. Flera stjärnkockar från olika restauranger i regionerna gör gästspel. Tre kapitel: Skog & mark, Gård & odling, Hav & sjö.

Powered by Koha