Ägg : recept & teknik / Tove Nilsson ; [fotografi: Charlie Drevstam]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-27-14006-7
- 978-91-27-14006-6
- 978-91-27-15527-5
- 91-27-15527-7
- 641.675 23/swe
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80060625554 | |||
Bok | Bokbussen | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52788820073 |
Total holds: 0
Browsing Bokbussen shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
En bok om ägg. Hur man får ett perfekt kokt ägg, hur det går till när ägget koagulerar och vad som händer när man vispar en majonnäs. Recept på ett antal äggrätter.