Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ett vet jag säkert / Oprah Winfrey ; [översättning: Helen Ljungmark]

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: Stockholm Bookmark 2015Description: 230 sISBN:
  • 91-87441-63-2
  • 978-91-87441-63-9
Uniform titles:
  • What I know for sure
Subject(s): Other classification:
  • Lz Winfrey, Oprah
Summary: Oprah Winfrey är en amerikansk programledare, skådespelare och filmproducent. Här har hon samlat ett antal krönikor med ämnen som glädje, tacksamhet, möjlighet och kraft. Hon berättar om sitt liv; hennes uppväxt i Mississippi var fattig och präglades av segregation och rasism. Samtidigt bjuder boken på råd som vill hjälpa läsaren att locka fram det bästa inom sig själv, och att leva livet fullt ut.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Biografier Lz Winfrey, Oprah (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-02-07 80058673423
Total holds: 0

Oprah Winfrey är en amerikansk programledare, skådespelare och filmproducent. Här har hon samlat ett antal krönikor med ämnen som glädje, tacksamhet, möjlighet och kraft. Hon berättar om sitt liv; hennes uppväxt i Mississippi var fattig och präglades av segregation och rasism. Samtidigt bjuder boken på råd som vill hjälpa läsaren att locka fram det bästa inom sig själv, och att leva livet fullt ut.

Powered by Koha