Syndetics cover image
Image from Syndetics

Strip Jack / Ian Rankin ; översättning av Nils Larsson

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: ModernistaEdition: Första svenska upplaga 2016ISBN:
  • 978-91-7701-104-0
  • 91-7701-104-X
Uniform titles:
  • Strip Jack engelska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Fjärde boken om kommissarie John Rebus i Edinburgh. Gregor Jack, en högt ansedd ledamot av det skotska parlamentet är lyckligt lottad. Han är ung, rik och charmerande, har en vacker fru men också en garderob full av skelett. När han åker fast under en polisrazzia på en av Edinburghs bordeller börjar hans korthus rasa. Rebus kopplas in och avslöjar en härva av orgier, fylleslag och falsk vänskap. Så försvinner Jacks fru Elizabeth.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Almedalsbiblioteket Vuxen Deckare Hce Available 53908900032
Deckare Bokbussen Vuxen Deckare Hce Available 53908900033
Total holds: 0

Fjärde boken om kommissarie John Rebus i Edinburgh. Gregor Jack, en högt ansedd ledamot av det skotska parlamentet är lyckligt lottad. Han är ung, rik och charmerande, har en vacker fru men också en garderob full av skelett. När han åker fast under en polisrazzia på en av Edinburghs bordeller börjar hans korthus rasa. Rebus kopplas in och avslöjar en härva av orgier, fylleslag och falsk vänskap. Så försvinner Jacks fru Elizabeth.

Powered by Koha