Syndetics cover image
Image from Syndetics

Fermentera : mat med jäst, mögel & bakterier / Jenny Neikell ; [faktagranskning: Stina-Mina Ehn Börjesson ; foto: David Back]

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Norstedt 2016Description: 188 s. illISBN:
  • 91-1-307112-2
  • 978-91-1-307112-1
Subject(s): DDC classification:
  • 641.4 23/swe
Other classification:
  • Qcada
Summary: Fermentering är en gammal konserveringsmetod. Här får man lära sig att ta kontroll över hur bakterier, jäst- och mögelsvampar förvandlar olika råvaror. Exempel: färskost, kimchi, tempeh, indiska dosas och hemmasyrat smör. Även om den utrustning som behövs.

Fermentering är en gammal konserveringsmetod. Här får man lära sig att ta kontroll över hur bakterier, jäst- och mögelsvampar förvandlar olika råvaror. Exempel: färskost, kimchi, tempeh, indiska dosas och hemmasyrat smör. Även om den utrustning som behövs.

Powered by Koha