Fermentera : mat med jäst, mögel & bakterier / Jenny Neikell ; [faktagranskning: Stina-Mina Ehn Börjesson ; foto: David Back]
Material type: TextPublication details: Stockholm Norstedt 2016Description: 188 s. illISBN:- 91-1-307112-2
- 978-91-1-307112-1
- 641.4 23/swe
- Qcada
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80060620609 | |||
Bok | Gråbobiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 53641280165 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 53641280057 |
Total holds: 0
Browsing Gråbobiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Fermentering är en gammal konserveringsmetod. Här får man lära sig att ta kontroll över hur bakterier, jäst- och mögelsvampar förvandlar olika råvaror. Exempel: färskost, kimchi, tempeh, indiska dosas och hemmasyrat smör. Även om den utrustning som behövs.