Syndetics cover image
Image from Syndetics

Min brorsa är en superhjälte / av David Solomons ; översättning: Sam Pettersson ; [illustrationer: Laura Ellen Anderson]

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: Bonnier CarlsenEdition: Första svenska upplaga 2016ISBN:
  • 978-91-638-8841-0
  • 91-638-8841-6
Uniform titles:
  • My brother is a superhero
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23
Other classification:
  • Hcg
Summary: Luke kunde ha blivit en superhjälte. Men eftersom han var på toa just när ett rymdskepp landade i hans trädgård var det i stället hans olidligt präktiga storebror Zack som fick i uppdrag att rädda världen. Zack vet inte någonting alls om superhjältar eller serietidningar och är därför chanslös mot världens ondska. Luke som kan allt och läser serietidningar jämt kokar inombords. Zack vägrar till och med ta på sig slängkappa och tajts.
List(s) this item appears in: Sommarboken 2023 - Hjältar
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 53791360181
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 53791360080
Total holds: 0
Browsing Roma bibliotek shelves, Collection: Barn & ungdom Close shelf browser (Hides shelf browser)

Ingår i svit av fristående verk

Luke kunde ha blivit en superhjälte. Men eftersom han var på toa just när ett rymdskepp landade i hans trädgård var det i stället hans olidligt präktiga storebror Zack som fick i uppdrag att rädda världen. Zack vet inte någonting alls om superhjältar eller serietidningar och är därför chanslös mot världens ondska. Luke som kan allt och läser serietidningar jämt kokar inombords. Zack vägrar till och med ta på sig slängkappa och tajts.

Powered by Koha