Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hemma / Marilynne Robinson ; översättning: Niclas Hval

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Analytics: Show analyticsPublication details: WeylerEdition: Första svenska upplaga 2016ISBN:
  • 978-91-7681-035-4
  • 91-7681-035-6
Uniform titles:
  • Home
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.5 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Glory Boughton har kommit tillbaka till Gilead för att ta hand om sin döende far, prästen Robert Boughton, bästa vän till John Ames, huvudpersonen i romanen Gilead. Snart kommer också hennes bror Jack som varit försvunnen i tjugo år hem. Jack är pappans favoritbarn trots att han är alkoholist och inte kan behålla ett arbete. Jack försöker på alla sätt skapa kontakt med gudfadern John Ames men Lilas goda öga till honom gör det svårt för John.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce Available 53916400296
Bok Bokbussen Vuxen Hce Available 53916400139
Total holds: 0

Glory Boughton har kommit tillbaka till Gilead för att ta hand om sin döende far, prästen Robert Boughton, bästa vän till John Ames, huvudpersonen i romanen Gilead. Snart kommer också hennes bror Jack som varit försvunnen i tjugo år hem. Jack är pappans favoritbarn trots att han är alkoholist och inte kan behålla ett arbete. Jack försöker på alla sätt skapa kontakt med gudfadern John Ames men Lilas goda öga till honom gör det svårt för John.

Powered by Koha