Syndetics cover image
Image from Syndetics

Albions dotter / Ilka Tampke ; översättning: Örjan Sjögren

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publication details: ForumEdition: Första svenska upplaga 2016ISBN:
  • 91-37-14533-9
  • 978-91-37-14533-4
Uniform titles:
  • Skin
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Det är år 43 i keltiska Caer Cad i sydvästra Britannien. Här avgör hudtotem varje människas tillhörighet i samhället. Utan det får man varken tillgång till utbildning eller giftermål och man blir en outsider bland sitt eget folk. Ailia har inget hudtotem och är föräldralös. Hon möter den mystiske Taliesin och i sin längtan efter kärleken drivs hon ut i det okända - ut i den förbjudna skogen och till Mödrarna, som ser något särskilt i henne.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Fantastik Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 53790630059
Bok Hemse bibliotek Vuxen Fantastik Hce (Browse shelf(Opens below)) Available 53790630122
Total holds: 0

Det är år 43 i keltiska Caer Cad i sydvästra Britannien. Här avgör hudtotem varje människas tillhörighet i samhället. Utan det får man varken tillgång till utbildning eller giftermål och man blir en outsider bland sitt eget folk. Ailia har inget hudtotem och är föräldralös. Hon möter den mystiske Taliesin och i sin längtan efter kärleken drivs hon ut i det okända - ut i den förbjudna skogen och till Mödrarna, som ser något särskilt i henne.

Powered by Koha