Syndetics cover image
Image from Syndetics

Räddningsavstånd / Samanta Schweblin ; översättning från spanskan av Lina Wolff

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Spanish Publication details: BonnierEdition: Första svenska upplaga 2016ISBN:
  • 91-0-015649-3
  • 978-91-0-015649-7
Uniform titles:
  • Distancia de rescate
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcek.01
Summary: En kortroman om faran mitt i vardagen och om ett litet samhälle på den argentinska landsbygden. Amanda ligger desorienterad och svag i en sjukhussäng. Bredvid sängen sitter David, väninnan Carlas lille son. Det är något med den här platsen som gjort Amanda sjuk. David har också varit sjuk, och även om han tillfrisknat är han inte längre densamme. Var är Amandas dotter? Amanda som ständigt oroar sig för olyckor, har förlorat sitt barn ur sikte.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Almedalsbiblioteket Vuxen Hce Available 53905260067
Total holds: 0

En kortroman om faran mitt i vardagen och om ett litet samhälle på den argentinska landsbygden. Amanda ligger desorienterad och svag i en sjukhussäng. Bredvid sängen sitter David, väninnan Carlas lille son. Det är något med den här platsen som gjort Amanda sjuk. David har också varit sjuk, och även om han tillfrisknat är han inte längre densamme. Var är Amandas dotter? Amanda som ständigt oroar sig för olyckor, har förlorat sitt barn ur sikte.

Powered by Koha