Syndetics cover image
Image from Syndetics

10 år i frihet / Natascha Kampusch ; i samarbete med Heike Gronemeier ; översättning: Per Holmer

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: German Publication details: Stockholm Bonnier 2016Description: 218 sISBN:
  • 978-91-0-016731-8
  • 91-0-016731-2
Uniform titles:
  • 10 Jahre Freihet
Subject(s): Other classification:
  • Lz Kampusch, Natascha
Summary: Som tioåring blev Natascha Kampusch kidnappad på väg till skolan och inspärrad i en ljudisolerad källare. Åtta år senare lyckades hon fly och trodde att ett helt nytt liv skulle börja. Men det var inte så enkelt. Här berättar Kampusch om hur det var att anpassa sig till friheten - om svårigheterna att hitta en egen identitet, om mörkret som fortfarande följer henne, men också om varför hon trots allt inte förlorat sin tro på människans godhet.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bokbussen Vuxen Lz Kampusch, Natascha (Browse shelf(Opens below)) Available 54054190127
Total holds: 0

Som tioåring blev Natascha Kampusch kidnappad på väg till skolan och inspärrad i en ljudisolerad källare. Åtta år senare lyckades hon fly och trodde att ett helt nytt liv skulle börja. Men det var inte så enkelt. Här berättar Kampusch om hur det var att anpassa sig till friheten - om svårigheterna att hitta en egen identitet, om mörkret som fortfarande följer henne, men också om varför hon trots allt inte förlorat sin tro på människans godhet.

Powered by Koha