Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna : [ny spännande forskning och fakta] / Soki Choi ; [foto: Roland Persson ; illustrationer: Katy Kimbell]
Material type: TextPublication details: Stockholm Bonnier fakta 2018Description: 204 s. illISBN:- 91-7424-772-7
- 978-91-7424-772-5
- 616.3 22 (machine generated)
- Vej
- Vef
- Vmb
- Qcabd-oeb
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Ve (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80058677624 | |||
Bok | Bokbussen | Vuxen | Ve (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80061096204 |
Browsing Bokbussen shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Tarmbakterierna verkar inte bara spela en stor roll när det gäller vårt immunsystem, de verkar även spela en viktig roll i Alzheimer, Parkinson, MS, ADHD, autism, ångest, depression, stress etc. Soki Choi skriver om den mikrobiotiska revolutionen och den senaste forskningen om den så kallade gut-brain-axis, som kan påverka hjärnan och den psykiska hälsan. Boken innehåller tips på hur mat kan bidra med goda bakterier samt recept.