Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt / Johan Björkman ; foto: Simon Bajada
Material type: TextPublication details: Stockholm NoK 2019Description: 174 s. illISBN:- 91-27-16173-0
- 978-91-27-16173-3
- 641.5 22 (machine generated)
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80060623732 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 45505907839 | |||
Bok | Klintehamns bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 45505907838 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80062650744 | |||
Bok | Slite bibliotek | Vuxen | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-05-13 | 80062630747 |
Total holds: 0
Den här boken förklarar grunderna i hur du kan ta vara på sommarens växter och grönsaker genom olika tekniker som torkning, syrning, fermentering och liknande. Den fungerar som inspiration för att skapa sitt eget skafferi inför vintern. Andra delen består av recept på hela rätter som man kan laga med hjälp av det skafferi man har byggt upp.