Fermentera 2.0 : grönt med goda bakterier / Jenny Neikell ; [foto: Tom Wall]
Material type: TextPublication details: Stockholm Norstedt 2018Description: 152 s. illISBN:- 91-1-308561-1
- 978-91-1-308561-6
- 641.4 23/swe
- Qcada
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-05-22 | 80060620619 | ||
Bok | Bokbussen | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80061129735 | |||
Bok | Hemse bibliotek | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 2024-06-10 | 80060973651 | ||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80061173400 |
Browsing Almedalsbiblioteket shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Konsten att använda bakterier för att fermentera mat har man känt till i årtusenden. Här berättar Jenny Neikell med hjälp av vetenskapen om hur man kan skapa smaksensationer av grönsaker och deras naturliga bakterieflora. Med över 25 års erfarenhet delar hon med sig av tips för hemmafermenteraren. Fermenteringsprocessen skapar smaker som syra, fruktighet och umami, som lyfter alldagliga rätter till nya höjder samtidigt som bakterierna göra nytta i magen.