Allt om mat : den moderna mattidningen

Material type: Continuing resourceContinuing resourceLanguage: Swedish Analytics: Show analyticsPublisher: Stockholm : Bonnier news Description: 30 cmISSN:
  • 0002-6204
Other title:
  • Nya Allt om mat 2003:4
  • Mat för veckan provnr 02, utg. 1969
  • Allt om mat & vin 1988:6-2001:8
  • Allt om mat : den moderna mattidningen 1970-1972:11
  • Allt om mat : Sveriges största mat- och vintidning 1986:3-1994:2
  • Allt om mat : & vin : Sveriges största mat- och vintidning 1988:6-1994:2
  • Allt om mat : & vin : Nordens största mat- och vintidning 1994:3-2000:2
  • Allt om mat : & vin 2000:3-2001:8
  • Allt om mat : Nordens största mat- och vintidning 2003:4-2004
Subject(s): Genre/Form: Additional physical formats: Allt om mat (Online)DDC classification:
  • 641 22 (machine generated)
LOC classification:
  • AP
Other classification:
  • Qca(p)
  • Qcaa(p)
  • Qcaa(p)
  • Qca(p)
  • Qc(p)
Online resources:

Finns även som taltidning

Vissa nummer saknar undertitel 1987, 2011

2010:12 med bilaga: Sommargodis

2011:10 med bilaga: Sommarsött

Årsvisa receptregister 1970-2006? i respektive följande års första nummer

Vissa nummer och extranummer är specialnummer, t.ex. Dessertspecial, Grillat, Vinspecial, Sommarspecial, Grillspecial och Festspecial, Julspecial, Bufféspecial, Vardagsspecial

1968-1969 utkom två provnummer, nr 01 och 02

NLT: 1970-1999 bibliograferad för NLT

Powered by Koha