Vår gröna kokbok / [utgiven i samarbete med] COOP ; [foto: Wolfgang Kleinschmidt ; faktagranskning: Anna K. Sjögren] ; [redaktion: Sara Begner ...]
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 91-1-305497-X
- 978-91-1-305497-1
- 641.5636 23/swe
- Qcabc
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Almedalsbiblioteket | Vuxen | Qcabc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80049232640 | |||
Bok | Bokbussen | Vuxen | Qcabc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52474990255 | |||
Bok | Gråbobiblioteket | Vuxen | Qcabc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52474990335 | |||
Bok | Roma bibliotek | Vuxen | Qcabc (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52474990190 |
Total holds: 0
Browsing Bokbussen shelves, Collection: Vuxen Close shelf browser (Hides shelf browser)
Boken innehåller över femhundra recept på vegetariska och veganska rätter samt fakta om råvaror, tillagning och kostrekommendationer. Hälften av recepten är nyskrivna, främst är det middagsmat baserad på tofu, soja och quorn samt bönor och linser, men också sallader och grönsaksrätter som fungerar som hela måltider.