De mot oss / Benni Bødker ; illustrerad av Simon Bukhave ; översatt av Marie Helleday Ekwurtzel.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Series: Zombie-pandemi ; bok 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 40 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180082198
Uniform titles:
  • Dem mod os Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Alex sitter tyst med de andra soldaterna på flaket. I händerna håller han ett automatvapen. Det ska vara lättare att skjuta med om man är ovan, som Alex. Mat-transporten de ska vakta dyker upp vid horisonten. Men inte bara den. Några människor springer mot dem. De har inga skydd, ingen ansiktsmask. Deras ansikten är lila. De är smittade. ”Skjut dem!” skriker de andra soldaterna. Alex tittar på de zombielika människorna. Det känns inte rätt ... En ny spännande zombie-dystopi är här! Benni Bødker är mästare på att få det obehagliga och läskiga att kännas nästan på riktigt. Dyk ner i en riktigt mörk framtidsvision där ett zombie-virus spridit sig över världen. Läskigt, skrämmande och sjukt spännande för slukaråldern! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56332320162
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56332320166
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56332320165
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 56332320163
Barnbok Klintehamns bibliotek Barn & ungdom Lättläst Hcg (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-09-02 56332320164
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Hegas-nivå: 4

Härtill kompletterande material på internet

Alex sitter tyst med de andra soldaterna på flaket. I händerna håller han ett automatvapen. Det ska vara lättare att skjuta med om man är ovan, som Alex. Mat-transporten de ska vakta dyker upp vid horisonten. Men inte bara den. Några människor springer mot dem. De har inga skydd, ingen ansiktsmask. Deras ansikten är lila. De är smittade. ”Skjut dem!” skriker de andra soldaterna. Alex tittar på de zombielika människorna. Det känns inte rätt ... En ny spännande zombie-dystopi är här! Benni Bødker är mästare på att få det obehagliga och läskiga att kännas nästan på riktigt. Dyk ner i en riktigt mörk framtidsvision där ett zombie-virus spridit sig över världen. Läskigt, skrämmande och sjukt spännande för slukaråldern! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år

Li

Powered by Koha