Bland drömmar och målarfärg / av Anna Ahlund.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Fixa ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 46 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180080576
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • uHc
Summary: Maja blänger på de vita tråkiga väggarna. Den nya lägenheten är sämst. Hon bläddrar bland coola tapeter och snygg inredning på nätet men allt är så dyrt. Mellan suckarna och scrollandet förbi alla snygga grejer dyker Sam upp. Och utan att Maja riktigt vet hur det går till är rummet plötsligt fullt av secondhandprylar, färgburkar och tapetprover. För Sam har en plan … En riktig feelgood där kreativitet och vänskap står i centrum. I Anna Ahlunds nya serie handlar allt om hur kreativa projekt och kluriga lösningar kan få människor att mötas och fördjupa relationer. En härlig bok för den som vill skratta, mysa och bli peppad på att fixa nytt med enkla medel! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Lättläst uHc Available 56332170187
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom uHc Available 80060083094
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom uHc Available 56332170188
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom uHc Available 56332170186
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

Maja blänger på de vita tråkiga väggarna. Den nya lägenheten är sämst. Hon bläddrar bland coola tapeter och snygg inredning på nätet men allt är så dyrt. Mellan suckarna och scrollandet förbi alla snygga grejer dyker Sam upp. Och utan att Maja riktigt vet hur det går till är rummet plötsligt fullt av secondhandprylar, färgburkar och tapetprover. För Sam har en plan … En riktig feelgood där kreativitet och vänskap står i centrum. I Anna Ahlunds nya serie handlar allt om hur kreativa projekt och kluriga lösningar kan få människor att mötas och fördjupa relationer. En härlig bok för den som vill skratta, mysa och bli peppad på att fixa nytt med enkla medel! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

Powered by Koha