Syndetics cover image
Image from Syndetics

Morris Mohlin - sanningens minut / Maria Frensborg ; illustrationer av Kalle Landegren.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Manufacturer: Falun : Scandbook AB Description: 142 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179757014
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Humorduon Maria Frensborg och Kalle Landegren fortsätter att leverera brutalhumor i böckerna om Morris Mohlin, den finniga tonåringen som alltid lyckas göra allting fel.Det drar ihop sig till Vårkalajset på Brunåkerskolan och Morris får bråda tider i skolans trivselteam. Saker försvåras ytterligare när han hamnar i samma grupp som skolans värsting Kringlan. Stressen inför detta i kombination med den olyckliga kärleken till Mirre får Morris att ta till och med fler dåliga beslut än vanligt. Som att para ihop den genomsnälla men ledsna fritidsledaren HP med syslöjdstanten genom en arrangerad date på skolans parkering.Eller att kopiera upp sin rumpa på skolans kopieringsmaskin.Och kommer Morris ens att lyckas kontakta Mirre igen, nu när Johar har bytt lösenord och lagt in grannens hunds ansikte som Face-ID i hans mobil?Perfekt skrattläsning för alla som älskar Dagbok för alla mina fans.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56451820057
Barnbok Burgsviks bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 80060083222
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56451820058
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56451820055
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Humorduon Maria Frensborg och Kalle Landegren fortsätter att leverera brutalhumor i böckerna om Morris Mohlin, den finniga tonåringen som alltid lyckas göra allting fel.Det drar ihop sig till Vårkalajset på Brunåkerskolan och Morris får bråda tider i skolans trivselteam. Saker försvåras ytterligare när han hamnar i samma grupp som skolans värsting Kringlan. Stressen inför detta i kombination med den olyckliga kärleken till Mirre får Morris att ta till och med fler dåliga beslut än vanligt. Som att para ihop den genomsnälla men ledsna fritidsledaren HP med syslöjdstanten genom en arrangerad date på skolans parkering.Eller att kopiera upp sin rumpa på skolans kopieringsmaskin.Och kommer Morris ens att lyckas kontakta Mirre igen, nu när Johar har bytt lösenord och lagt in grannens hunds ansikte som Face-ID i hans mobil?Perfekt skrattläsning för alla som älskar Dagbok för alla mina fans.

Li

Powered by Koha