Syndetics cover image
Image from Syndetics

Indra Larssons vilda hästkärlek / Lin Hallberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Hästviskaren ; del 4Publisher: [Stockholm] : Bonnier Carlsen, 2021Description: 222 sidor illustrationer 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179756765
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Lin Hallberg är tillbaka med den fjärde boken om den dagdrömmande och totalt djurtokiga Indra Larsson.Det är sommarlov och Indra lever sin dröm. Uppdraget med den livströtta ridskolehästen Dexter och den vilda ponnyn Ruby från Dartmoorheden är det mest underbara som har hänt, men också det svåraste. Villkoret för hästsommaren tornar upp sig som ett svart moln. Båda hästarna ska säljas och det gör det svårt att riktigt glädjas åt förtroendet Ruby visar och att Dexter verkar tycka att livet är roligt igen. Indra vill vara osjälvisk, samtidigt som det känns som om hennes hjärta går sönder.Sen är det ju mamma och hennes Arvid också. Finns det verkligen plats för Indra mitt i deras nyvunna lycka?Precis som alltid finns vännen Ruben där och han är igång med ett nytt dokumentärfilmsprojekt. ”Flickan med de stora drömmarna”, är Indra förstås och det finns massor att berätta om hennes oändliga kärlek till djur!
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 56451710119
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Checked out 2024-08-19 56451710120
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56451710122
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 56451710121
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Lin Hallberg är tillbaka med den fjärde boken om den dagdrömmande och totalt djurtokiga Indra Larsson.Det är sommarlov och Indra lever sin dröm. Uppdraget med den livströtta ridskolehästen Dexter och den vilda ponnyn Ruby från Dartmoorheden är det mest underbara som har hänt, men också det svåraste. Villkoret för hästsommaren tornar upp sig som ett svart moln. Båda hästarna ska säljas och det gör det svårt att riktigt glädjas åt förtroendet Ruby visar och att Dexter verkar tycka att livet är roligt igen. Indra vill vara osjälvisk, samtidigt som det känns som om hennes hjärta går sönder.Sen är det ju mamma och hennes Arvid också. Finns det verkligen plats för Indra mitt i deras nyvunna lycka?Precis som alltid finns vännen Ruben där och han är igång med ett nytt dokumentärfilmsprojekt. ”Flickan med de stora drömmarna”, är Indra förstås och det finns massor att berätta om hennes oändliga kärlek till djur!

Powered by Koha