Syndetics cover image
Image from Syndetics

I skuggornas våld / Petrus Dahlin.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Filix Wood ; 3:e bokenPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2021Description: 338 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129719697
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Inget är som det ska i trästan. Det finns en oro i luften, Filix känner det i hela kroppen. Något skumt är på gång. Plötsligt har alla flitiga människor slutat arbeta, istället festar de hela dagarna, äter och dricker och tränar inför de kommande fortis-tävlingarna. Det verkar som om en hemlig sekt försöker ta över trästan inifrån och Filix misstänker att Nox är en av de inblandade. En natt smiter Filix ut ur byn och på krokiga vägar tar han sig till stenstan, en mörk och obehaglig plats långt under jord där ingen har goda avsikter och allt handlar om makt och pengar. Snart får Filix klart för sig att han är den enda som kan sätta stopp för Nox planer och rädda trästan. Men hur? Och när det visar sig att det i stenstan finns en väg upp till ytan och den vanliga världen är ingenting längre självklart. Kanske är det här Filix enda chans att ta sig hem och få återse sin mamma? Spänning från första till sista sidan i den tredje och avslutande delen om antihjälten Filix Wood och hans äventyr i den magiska världen, uppe bland trädkronorna.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 80068233945
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 8006823393998
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg Available 80068233941DF
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Fantastik Hcg Available 800682339352C
Barnbok Gråbobiblioteket Barn & ungdom Hcg Available 80068233931E1
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Fantastik Hcg Available 80068233933
Barnbok Östergarns bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 8006823394339
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg Available 80068233937CA
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Inget är som det ska i trästan. Det finns en oro i luften, Filix känner det i hela kroppen. Något skumt är på gång. Plötsligt har alla flitiga människor slutat arbeta, istället festar de hela dagarna, äter och dricker och tränar inför de kommande fortis-tävlingarna. Det verkar som om en hemlig sekt försöker ta över trästan inifrån och Filix misstänker att Nox är en av de inblandade. En natt smiter Filix ut ur byn och på krokiga vägar tar han sig till stenstan, en mörk och obehaglig plats långt under jord där ingen har goda avsikter och allt handlar om makt och pengar. Snart får Filix klart för sig att han är den enda som kan sätta stopp för Nox planer och rädda trästan. Men hur? Och när det visar sig att det i stenstan finns en väg upp till ytan och den vanliga världen är ingenting längre självklart. Kanske är det här Filix enda chans att ta sig hem och få återse sin mamma? Spänning från första till sista sidan i den tredje och avslutande delen om antihjälten Filix Wood och hans äventyr i den magiska världen, uppe bland trädkronorna.

Powered by Koha