Syndetics cover image
Image from Syndetics

Kärlek, svek och (väldigt tjocka) kaniner / Siri Spont ; bild: Jonna Björnstjerna.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2021Description: 291 sidor illustrationer 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129729450
Contained works:
  • Spont, Siri, 1974- Lova att jag får
  • Spont, Siri, 1974- Vägrar fega ur
Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Contents:
Lova att jag får Vägrar fega ur
Summary: Tilda bor på landet och älskar djur. Hon har en shetlandsponny som aldrig gör som hon vill, en bästis som tyvärr är kär i killen Tilda hatar och en lärare som verkar älska att mörda djur mer än något annat. Här kommer de två avslutande böckerna om Tilda i en härligt tjock och lätt reviderad samlingsvolym, mitt i prick för slukaråldern. Det handlar om allt det där livsviktiga som man tänker på när man går på mellanstadiet: Om vänskap och hemlig förälskelse, om att bli sviken av sin bästis, hata friluftsliv och det jobbiga och alldeles underbara med att få en valp i familjen. Roligt men också sorgligt, pirrigt och spännande. Boken är full av listor, genialt illustrerade av Jonna Björnstjerna. Innehåller böckerna: Lova att jag får och Vägrar fega ur.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Almedalsbiblioteket Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80068395293
Barnbok Bokbussen Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80068395265
Barnbok Hemse bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80068395295
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Hcg (Browse shelf(Opens below)) Available 80068395263
Total holds: 0

Originalupplagor 2014 och 2015. Första upplaga med denna samlingstitel 2021

Omslag: "Två böcker i en"

Lova att jag får Vägrar fega ur

Tilda bor på landet och älskar djur. Hon har en shetlandsponny som aldrig gör som hon vill, en bästis som tyvärr är kär i killen Tilda hatar och en lärare som verkar älska att mörda djur mer än något annat. Här kommer de två avslutande böckerna om Tilda i en härligt tjock och lätt reviderad samlingsvolym, mitt i prick för slukaråldern. Det handlar om allt det där livsviktiga som man tänker på när man går på mellanstadiet: Om vänskap och hemlig förälskelse, om att bli sviken av sin bästis, hata friluftsliv och det jobbiga och alldeles underbara med att få en valp i familjen. Roligt men också sorgligt, pirrigt och spännande. Boken är full av listor, genialt illustrerade av Jonna Björnstjerna. Innehåller böckerna: Lova att jag får och Vägrar fega ur.

Powered by Koha