Syndetics cover image
Image from Syndetics

Plats 7A / Sebastian Fitzek ; översättning: Sebastian Gröndahl.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: German Publisher: Stockholm : Forum, [2021]Manufacturer: 2021Description: 428 sidor 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137158655
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 833.92 23/swe
Other classification:
  • Hcef.01
Summary: En ny psykologisk thriller av Tysklands stora thrillerförfattare. Psykiater Mats Krüger vet att det är irrationellt att vara flygrädd. Enligt statistiken är det nitton gånger säkrare att flyga än att köra bil. Något annat han vet är att den sämsta platsen att sitta på – om något ändå skulle hända – är plats 7A. När han för första gången på tjugo år måste flyga för att träffa sin gravida dotter, bokar han därför plats 7A också. För om ingen sitter där, kan säkert inget gå fel. Men precis efter start får Mats en telefonsamtal. Hans dotter och hennes ofödda barn är kidnappade – och den som ringer hotar med att mörda dem, om inte Mats övertygar piloten om att krascha planet och döda alla passagerare. Mats måste fatta ett beslut – och möta sina absolut största rädslor.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Almedalsbiblioteket Vuxen Deckare Hce Available 80068508719
Deckare Hemse bibliotek Vuxen Deckare Hce Available 80068508661
Deckare Östergarns bibliotek Vuxen Deckare Hce Available 80068508663
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

En ny psykologisk thriller av Tysklands stora thrillerförfattare. Psykiater Mats Krüger vet att det är irrationellt att vara flygrädd. Enligt statistiken är det nitton gånger säkrare att flyga än att köra bil. Något annat han vet är att den sämsta platsen att sitta på – om något ändå skulle hända – är plats 7A. När han för första gången på tjugo år måste flyga för att träffa sin gravida dotter, bokar han därför plats 7A också. För om ingen sitter där, kan säkert inget gå fel. Men precis efter start får Mats en telefonsamtal. Hans dotter och hennes ofödda barn är kidnappade – och den som ringer hotar med att mörda dem, om inte Mats övertygar piloten om att krascha planet och döda alla passagerare. Mats måste fatta ett beslut – och möta sina absolut största rädslor.

Powered by Koha