Syndetics cover image
Image from Syndetics

Windsorknuten / S.J. Bennett ; översättning: Birgitta Wernbro Augustsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Drottningens detektivbyrå ; 1Publisher: Stockholm : Forum, [2021]Manufacturer: 2021Description: 325 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137158778
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Den första boken i en underbart finurlig deckarserie med Drottning Elizabeth II i huvudrollen som hemlig privatdetektiv.Det är vår 2016 och Drottning Elizabeth är på Windsor för att förbereda inför sin 90årsdag, men allt avstannar när en gäst hittas död en morgon i ett av slottets sovrum. Allt pekar på att den unge ryske pianisten hängt sig, men Windsorknuten på slipsen får MI5 att fatta misstankar. Drottningen lämnar undersökningen till dem, i alla fall tills hon noterar att deras undersökning leder dem åt fel håll. Med hjälp av biträdande privatsekreterare Rozie Oshodi börjar Drottningen själv att nysta i fallet, i största hemlighet såklart, men snart är duon något på spåren och Drottningen är inte den som lämnar något ouppklarat.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Deckare Bokbussen Vuxen Deckare Hce Checked out 2024-08-12 56582630033
Deckare Klintehamns bibliotek Vuxen Deckare Hce Checked out 2024-07-30 56582630032
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Den första boken i en underbart finurlig deckarserie med Drottning Elizabeth II i huvudrollen som hemlig privatdetektiv.Det är vår 2016 och Drottning Elizabeth är på Windsor för att förbereda inför sin 90årsdag, men allt avstannar när en gäst hittas död en morgon i ett av slottets sovrum. Allt pekar på att den unge ryske pianisten hängt sig, men Windsorknuten på slipsen får MI5 att fatta misstankar. Drottningen lämnar undersökningen till dem, i alla fall tills hon noterar att deras undersökning leder dem åt fel håll. Med hjälp av biträdande privatsekreterare Rozie Oshodi börjar Drottningen själv att nysta i fallet, i största hemlighet såklart, men snart är duon något på spåren och Drottningen är inte den som lämnar något ouppklarat.

Powered by Koha