Syndetics cover image
Image from Syndetics

Enhörningar älskar inte regnbågar / Emma Adams, Mike Byrne ; översättning: Linda Skugge.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Lind & Co, [2021]Manufacturer: 2021Description: 25 onumrerade sidor illustrationer 29 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179034948
Uniform titles:
  • Unicorns don't love rainbows Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Enhörningar älskar regnbågar och att galoppera över en blommande äng i solsken. Eller? Nej, inte den här enhörningen. Hon älskar svart, rockmusik och åskväder. Tvärtemot vad alla andra enhörningar gillar. Hon känner sig ensam och annorlunda. Kan hon vara vän med de andra enhörningarna, fast de är så olika? Enhörningar älskar inte regnbågar är en charmig och rolig bok som handlar om vänskap och acceptans, om att man kan tycka om varandra och ha kul ihop trots att man är olika. Dessutom är den full av färgsprakande och humoristiska illustrationer. En annorlunda enhörningsbok som hyllar olikheter och sticker ut från mängden av de vanligtvis sockersöta enhörningsböckerna. Emma Adams har tidigare gett ut den populära Enhörningen och regnbågsbajset, (Lind & Co, 2019).
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Roma bibliotek Barn & ungdom Bilderböcker Hcf (yb) (Browse shelf(Opens below)) Available 80067765550
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Enhörningar älskar regnbågar och att galoppera över en blommande äng i solsken. Eller? Nej, inte den här enhörningen. Hon älskar svart, rockmusik och åskväder. Tvärtemot vad alla andra enhörningar gillar. Hon känner sig ensam och annorlunda. Kan hon vara vän med de andra enhörningarna, fast de är så olika? Enhörningar älskar inte regnbågar är en charmig och rolig bok som handlar om vänskap och acceptans, om att man kan tycka om varandra och ha kul ihop trots att man är olika. Dessutom är den full av färgsprakande och humoristiska illustrationer. En annorlunda enhörningsbok som hyllar olikheter och sticker ut från mängden av de vanligtvis sockersöta enhörningsböckerna. Emma Adams har tidigare gett ut den populära Enhörningen och regnbågsbajset, (Lind & Co, 2019).

Powered by Koha